Harmony with nature: Norba SS’23

Це перша колекція, яку бренд розробив з початку повномасштабного вторгнення в Україну – нова поетична капсула, що передає саму суть українського літа. Ідея нової колекції полягає в тому, щоб показати світу, яким чудовим і мрійливим буває українське літо, сповнене зелені, квітів та сонячного сяйва. Сумуючи за домом, засновниці бренду хотіли втілити в речах з колекції SS’23 відчуття щирого щастя від гармонії з природою, яке для багатьох українців є найважливішою асоціацією з теплим сезоном. При створенні колекції дизайнерка знайшла натхнення та незмінну енергію в улюблених місцях: серці України — Києві та Балі. 

З точки зору візуальної естетики, Norba демонструє складний баланс між елегантністю та невимушеним повсякденним стилем. Нова колекція створена відповідно до цілей сталого розвитку бренду. У виробництві використано віскозну пряжу Ecovero для трикотажу та добре відомий поціновувачам бренду регенерований нейлон Econyl®️ для купальників і спортивного одягу. Щодо кольорової гами, нова колекція демонструє широкий спектр насичених відтінків разом із новим квітковим принтом. Мінімалістичний чи яскравий, для залу чи для відпочинку – одяг від Norba стане незамінною частиною гардеробу.

Послуговуючись принципами любові до себе та свідомого образу життя, команда Norba робить одяг, що вдало вписується у будь-які повсякденні справи – спорт, прогулянки, відпочинок чи навіть робота. Концепція essentialwear, створена брендом, посилається на ідею капсульного гардероба. Мінімум речей від Norba у комбінації з невеликою кількістю іншого базового вбрання здатні надати майже необмежений простір для модних поєднань. Створений жінками та для жінок, бренд Norba вже був помічений такими модними виданнями, як Vogue.com, Vogue Spain, Vogue Italia, WhoWhatWear, Hypebae, Forbes, The New York Times.